ПЕЧИВО "ПАВЛОВСЬКЕ"

                 ПЕЧИВО "ПАВЛОВСЬКЕ

1 пак. швидкорозчинних дріжджів
1/2 ч ложки цукру (для опари)
5 ст ложки цукру ( на посипання)
50 г води
2,5 ст. борошна
250 г маргарину
В теплу воду всипати дріжджі,цукор і залишити в теплому місці на 40 хв. В готову опару вилити розтоплений маргарин і помішуючи всипати борошно. Замісити туге тісто. Розкачати у формі прямокутника,половину якого посипати цукром,скласти вдвічі і знову розкачати. Зробити так тричі. Розкачене тісто порізати на квадратики і кожен шматочок вмочити в цукор, викласти на змащений жиром лист і пекти в гарячій духовці 200°С протягом 15-20 хв.

Комментарии

Популярные сообщения