СТРУДЕНЬ З ЯБЛУКАМИ
Тісто:
250 г борошна
1 яйце
3/4 склянки теплої води
Начинка:
1 кг яблук
100 г цукру
1/2 склянки мелених сухарів
100 г вершкового масла або маргарину
1 ст ложка кориці
лимонна цедра
Замісити тісто , прогріти його , розтягнути ,а як підсохне , посипати тонко пошаткованими яблуками , цукром з корицею, лимонною цедрою, сухарями і накласти кусочки вершкового масла або маргарину. Скрутити рулет і покласти на змащений жиром лист. Скрутити рулет і покласти на змащений жиром лист. Пекти в гарячій духовці (210-220°С) протягом 30 хвилин. Спечений струдень порізати на порції , посипати цукровою пудрою.
250 г борошна
1 яйце
3/4 склянки теплої води
Начинка:
1 кг яблук
100 г цукру
1/2 склянки мелених сухарів
100 г вершкового масла або маргарину
1 ст ложка кориці
лимонна цедра
Замісити тісто , прогріти його , розтягнути ,а як підсохне , посипати тонко пошаткованими яблуками , цукром з корицею, лимонною цедрою, сухарями і накласти кусочки вершкового масла або маргарину. Скрутити рулет і покласти на змащений жиром лист. Скрутити рулет і покласти на змащений жиром лист. Пекти в гарячій духовці (210-220°С) протягом 30 хвилин. Спечений струдень порізати на порції , посипати цукровою пудрою.
Комментарии
Отправить комментарий