ТОРТ ГЕРМАН З ШОКОЛАДНИМ КРЕМОМ

Тісто:
300 г борошна
150 г вершкового масла або маргарину
50 г цукру
3 жовтки
2-3 л сметани
на кінець ножа солі
Крем :
1 склянка молока
200 г цукру
10 г вершкового масла
20 г какао
ванілін
Посікти масло з борошном , вимішати з цукром , жовтками , посолити , додати сметану і замісити, 2/3 тіста розкачати на корж , покласти в тортівницю , поколоти і змастити яйцем. З решти тіста скачати тоненькі валочаи і зробити з них решітку на коржі , змастити ще раз яйцем і пекти в гарячій духовці (210-240°С) протягом 35 хвилин.
Крем приготувати так : зварити молоко з цукром до консистенції густої сметани, додати какао , вершкове масло і все добре розтерти . Крем накласти на корж так , щоб заповнити ним клітинки решітки.

Комментарии

Популярные сообщения