ПАЛЬЧИКИ БІСКВІТНІ "БІШКОПТИ"
Тісто:
120 г борошна
5 яєць
250 г цукру
ванілін
1 ч ложка оцту
Збити з білків густу піну, додати цукор і далі збивати. Додати жовтки, оцет, ванілін, борошно і вимішати. Тісто перекласти в кондитерський конверт і видушити пальчики завтовшки 1,5 см на змащений жиром лист. Посипати їх цукром і пекти в гарячій духовці 200°С протягом 10-15 хв.
120 г борошна
5 яєць
250 г цукру
ванілін
1 ч ложка оцту
Збити з білків густу піну, додати цукор і далі збивати. Додати жовтки, оцет, ванілін, борошно і вимішати. Тісто перекласти в кондитерський конверт і видушити пальчики завтовшки 1,5 см на змащений жиром лист. Посипати їх цукром і пекти в гарячій духовці 200°С протягом 10-15 хв.
Комментарии
Отправить комментарий