ХАЧАПУРІ
Тісто:
600 г борошна
2 яйця
100 г маргарину
1 склянка кислого молока
30 г дріжджів
Начинка:
400 г сиру сулугуні
2 яйця
2 зубчики часнику
Маргарин посікти з просіяним борошном , додати жовтки , у кислому молоці розвести дріжджі і замісити туге тісто. Поділити його на чотири частини , з яких розкачати круглі коржі завтовшки 7-8 мм. На кожен корж накласти рівний шар начинки , защипнути з чотирьох сторін краї , надаючи форму квадрата. Скласти на змащений жиром лист і залишити на 10 хв,щоб тісто підійшло. Тоді змастити яйцем і випікати в нагрітій духовці (220°С) протягом 30-40 хвилин.
Начинку приготувати так : сир натерти на дрібній тертці та вимішати з сирими яйцями,додати посічений часник.
Комментарии
Отправить комментарий