ПИРІГ НАДІЇ
Тісто:
600 г борошна
300 г вершкового масла або маргарину
100 г цукру
2 яйця
2-3 ст ложки сметани
1/2 ч ложки соди
1/2 ч ложки лимонної кислоти
Начинка:
500 г джему
1 склянка дрібно посічених горіхів
цукрова пудра
У посуд для тіста просіяти борошно разом з содою і лимонною кислотою , додати жир , цукор , жовтки і замісити на сметані круте тісто. Одну частину натерти на рідкій терці на змащений жиром лист і покрити джемом , потім натерти другу частину , її також змастити джемом і покрити піною збитих білків , нарешті натерти третю частину тіста і посипати посіченими горіхами. Пекти в гарячій духовці (210-240°С) протягом 45 хвилин. Спечений пиріг порізати на квадрати і посипати цукровою пудрою.
600 г борошна
300 г вершкового масла або маргарину
100 г цукру
2 яйця
2-3 ст ложки сметани
1/2 ч ложки соди
1/2 ч ложки лимонної кислоти
Начинка:
500 г джему
1 склянка дрібно посічених горіхів
цукрова пудра
У посуд для тіста просіяти борошно разом з содою і лимонною кислотою , додати жир , цукор , жовтки і замісити на сметані круте тісто. Одну частину натерти на рідкій терці на змащений жиром лист і покрити джемом , потім натерти другу частину , її також змастити джемом і покрити піною збитих білків , нарешті натерти третю частину тіста і посипати посіченими горіхами. Пекти в гарячій духовці (210-240°С) протягом 45 хвилин. Спечений пиріг порізати на квадрати і посипати цукровою пудрою.
Комментарии
Отправить комментарий