ТОРТ З ЛІСОВИМИ ГОРІХАМИ
Тісто:
100 сухарів
100 г лісових горіхів
250 г цукру
5 білків
Помадка:
200 г цукру
1/2 склянки води
1/2 ч ложки оцту
50 г шоколаду
100 г вершкового масла
2 жовтки
Лісові горіхи підсушити в духовці і подрібнити з 50 г цукру. З білків збити густу піну , додати по ложці цукор , а потім вимішати з жовтками , горіхами і сухарями. Приготовлені масу накласти у змащену жиром і посипати сухарями форму і пекти в гарячій духовці (200-210°С) протягом 30 хвилин. Охолоджений корж покрити шоколадною помадкою.
Посадку приготувати так: цукор залити гарячою водою , оцтом , накрити і варити. Якщо краплина сиропу , спадаючи з ложки , тягне за собою "нитку" ,тоді додати зігрітий шоколад або зварене з 2-3 ст ложками води какао. Зняти з плити і розмішати з маслом , ваніліном. Коли маса почне гуснути , додати жовтки , все перемішати і вилити на корж.
100 сухарів
100 г лісових горіхів
250 г цукру
5 білків
Помадка:
200 г цукру
1/2 склянки води
1/2 ч ложки оцту
50 г шоколаду
100 г вершкового масла
2 жовтки
Лісові горіхи підсушити в духовці і подрібнити з 50 г цукру. З білків збити густу піну , додати по ложці цукор , а потім вимішати з жовтками , горіхами і сухарями. Приготовлені масу накласти у змащену жиром і посипати сухарями форму і пекти в гарячій духовці (200-210°С) протягом 30 хвилин. Охолоджений корж покрити шоколадною помадкою.
Посадку приготувати так: цукор залити гарячою водою , оцтом , накрити і варити. Якщо краплина сиропу , спадаючи з ложки , тягне за собою "нитку" ,тоді додати зігрітий шоколад або зварене з 2-3 ст ложками води какао. Зняти з плити і розмішати з маслом , ваніліном. Коли маса почне гуснути , додати жовтки , все перемішати і вилити на корж.
Комментарии
Отправить комментарий