ТОРТ СТАНІСЛАВА ЗІ СМЕТАННИМ КРЕМОМ
Тісто:
150 г борошна
150 вершкового масла або маргарину
150 г цукру
4 яйця
200 г абрикосового джемуабо варення без сиропу
Крем :
1/2 л сметани
100 г цукру
ванілін
Масло розтерти з цукром , поступово додаючи по одному жовтки. Коли утворитися маса консистенції густої сметани , вимішати її з піною збитих білків і просіяним борошном і накласти в тортівницю. Пекти в гарячій духовці (210-240°С) протягом 30 хвилин. Спечений корж змастити товстим шаром абрикосового джему або варенням без сиропу. Сметану збити з цукром і покрити нею джем. Відразу ж подавати.
150 г борошна
150 вершкового масла або маргарину
150 г цукру
4 яйця
200 г абрикосового джемуабо варення без сиропу
Крем :
1/2 л сметани
100 г цукру
ванілін
Масло розтерти з цукром , поступово додаючи по одному жовтки. Коли утворитися маса консистенції густої сметани , вимішати її з піною збитих білків і просіяним борошном і накласти в тортівницю. Пекти в гарячій духовці (210-240°С) протягом 30 хвилин. Спечений корж змастити товстим шаром абрикосового джему або варенням без сиропу. Сметану збити з цукром і покрити нею джем. Відразу ж подавати.
Комментарии
Отправить комментарий