КОРЖИКИ "ПАН ГОДЯ"
200 г крохмалю
100 г вершкового масла або маргарину
6 яєць
цедра з 1 лимона або лимонна есенція
Розтерти масло з цукром, поступово додаючи по одному яйцю і столовій ложці крохмалю,лимонна цедра. Чайною ложкою набирати приготовлену масу і кульками класти на лист, застелений промащеним папером. Пекти в гарячій духовці 200°С протягом 15-20 хв. Спечені коржики посипати цукровою пудрою.
100 г вершкового масла або маргарину
6 яєць
цедра з 1 лимона або лимонна есенція
Розтерти масло з цукром, поступово додаючи по одному яйцю і столовій ложці крохмалю,лимонна цедра. Чайною ложкою набирати приготовлену масу і кульками класти на лист, застелений промащеним папером. Пекти в гарячій духовці 200°С протягом 15-20 хв. Спечені коржики посипати цукровою пудрою.
Комментарии
Отправить комментарий