ТОРТ З МАЛИНОВИМ ДЖЕМОМ
Тісто:
500 г борошна
100 г вершкового масла або маргарину
250 г мелених горіхів
50 г цукру
4 варені жовтки
1 яйце
2-3 ст ложки сметани
ванілін
цукрова пудра
Помадка:
4 білки
200 г цукру
250 г малинового джему
Масло перетерти з борошном, додати протерті крізь сито варені жовтки, цукор , сире яйце, мелені горіхи і на сметані замісити тісто. Поділити його на три частини , розкачати , поколоти і спекти в тортівниці три коржі. Пекти в гарячій духовці (210-240°С) протягом 25 хвилин. Спечені коржі перекласти білковою помадкою з малиновим джемом і посипати цукровою пудрою.
Посадку приготувати так : білки збити з цукром , додаючи його по ложці. Коли піна загусне , додавати , вимішування , по ложці джему до утворення пухкої маси.
500 г борошна
100 г вершкового масла або маргарину
250 г мелених горіхів
50 г цукру
4 варені жовтки
1 яйце
2-3 ст ложки сметани
ванілін
цукрова пудра
Помадка:
4 білки
200 г цукру
250 г малинового джему
Масло перетерти з борошном, додати протерті крізь сито варені жовтки, цукор , сире яйце, мелені горіхи і на сметані замісити тісто. Поділити його на три частини , розкачати , поколоти і спекти в тортівниці три коржі. Пекти в гарячій духовці (210-240°С) протягом 25 хвилин. Спечені коржі перекласти білковою помадкою з малиновим джемом і посипати цукровою пудрою.
Посадку приготувати так : білки збити з цукром , додаючи його по ложці. Коли піна загусне , додавати , вимішування , по ложці джему до утворення пухкої маси.
Комментарии
Отправить комментарий