РОГАЛІ СЛИВЛЯНКИ
Тісто:
300 г борошна
150 г вершкового масла або маргарину
2 яйця
10 г дріжджів
3 ст ложки кефіру
на кінець ножа солі
50 г цукру
Начинка:
200 г повідла
Жир перетерти з борошном, додати цукор, жовтки, розведені в кефірі дріжджі, посолити і мішати, поки не утвориться однорідна маса. Домісивши рукою, поставити на одну годину в холодильник. Потім розкачати, порізати на квадрати, накласти на них повидло, завинути рогалі. Змастити їх білком, посипати цукром, скласти на змащений жиром лист і пекти в гарячій духовці 210-220°С протягом 15-20 хвилин.
300 г борошна
150 г вершкового масла або маргарину
2 яйця
10 г дріжджів
3 ст ложки кефіру
на кінець ножа солі
50 г цукру
Начинка:
200 г повідла
Жир перетерти з борошном, додати цукор, жовтки, розведені в кефірі дріжджі, посолити і мішати, поки не утвориться однорідна маса. Домісивши рукою, поставити на одну годину в холодильник. Потім розкачати, порізати на квадрати, накласти на них повидло, завинути рогалі. Змастити їх білком, посипати цукром, скласти на змащений жиром лист і пекти в гарячій духовці 210-220°С протягом 15-20 хвилин.
Комментарии
Отправить комментарий