ПІСОЧНІ СИРНІ ПИРІЖКИ
250 г борошна
250 г вершкового масла або маргарину
250 г сиру
2 ст ложки сметани
на кінець ножа солі
1 ст ложка цукру.
Жир посікти з борошном, додати перетертий крізь сито сир, сметану, цукор , сіль і знову сікти ножем , доки не утвориться однорідна маса. Домісити руками , загорнути в серветку і покласти в холодне місце. Через годину викласти на посипану борошном дошку , розкачати , скласти втроє ,знову охолодити і так тричі через кожні 10-15 хвилин. З цього тіста можна робити пиріжки з різною начинкою. Вироблені пиріжки викласти на лист , змастити яйцем і пекти в дуже гарячій духовці 250-240°С протягом 20-25 хвилин.
250 г вершкового масла або маргарину
250 г сиру
2 ст ложки сметани
на кінець ножа солі
1 ст ложка цукру.
Жир посікти з борошном, додати перетертий крізь сито сир, сметану, цукор , сіль і знову сікти ножем , доки не утвориться однорідна маса. Домісити руками , загорнути в серветку і покласти в холодне місце. Через годину викласти на посипану борошном дошку , розкачати , скласти втроє ,знову охолодити і так тричі через кожні 10-15 хвилин. З цього тіста можна робити пиріжки з різною начинкою. Вироблені пиріжки викласти на лист , змастити яйцем і пекти в дуже гарячій духовці 250-240°С протягом 20-25 хвилин.
Комментарии
Отправить комментарий