ПІЦЦА З КОПЧЕНОЮ ГРУДИНКОЮ
Тісто:
500 г борошна
1/2 склянки води
50 г олії
40 г дріжджів
жовток
1/2 ч ложки солі
Начинка:
300 г сиру
2 цибулини
200 г томатного соусу
300 г копченої грудини
зелень петрушки
мелений червоний солодкий перець
аджика
Половину сиру , розтерти на дрібній тертці , посипати на корж. Зверху накласти цибулю , нарізану напівкружечками і підсмажену на олії до прозорості , полити томатним соусом , посипати зеленню петрушки, розікласти тоненькі шматочки грудинки. Потім посипати меленим червоним солодким перцем, аджикою і прикрити другою частиною тертого сиру. Випікати у нагрітій духовці (200°С) протягом 30 хвилин.
500 г борошна
1/2 склянки води
50 г олії
40 г дріжджів
жовток
1/2 ч ложки солі
Начинка:
300 г сиру
2 цибулини
200 г томатного соусу
300 г копченої грудини
зелень петрушки
мелений червоний солодкий перець
аджика
Половину сиру , розтерти на дрібній тертці , посипати на корж. Зверху накласти цибулю , нарізану напівкружечками і підсмажену на олії до прозорості , полити томатним соусом , посипати зеленню петрушки, розікласти тоненькі шматочки грудинки. Потім посипати меленим червоним солодким перцем, аджикою і прикрити другою частиною тертого сиру. Випікати у нагрітій духовці (200°С) протягом 30 хвилин.
Комментарии
Отправить комментарий