БУБЛИКИ КАМ'ЯНО-БРІДСЬКІ
300 г борошна
4 яйця
50 г вершкового масла або маргарину
1 ст ложка цукру
1 склянка сметани
1/2 ложки солі
мак
Жир посікти з борошном , додати розтерті з цукром жовтки , сметану , посолити і замісити тісто. Виробити маленькі бублики і зварити в підсоленому окропі. Як спливуть , вибрати шумівкою , змастити яйцем, посипати маком і зразу пекти в гарячій духовці 210-220°С протягом 30 хвилин.
4 яйця
50 г вершкового масла або маргарину
1 ст ложка цукру
1 склянка сметани
1/2 ложки солі
мак
Жир посікти з борошном , додати розтерті з цукром жовтки , сметану , посолити і замісити тісто. Виробити маленькі бублики і зварити в підсоленому окропі. Як спливуть , вибрати шумівкою , змастити яйцем, посипати маком і зразу пекти в гарячій духовці 210-220°С протягом 30 хвилин.
Комментарии
Отправить комментарий