РОГАЛІ " БАРОН КАЛОШНЯ"
РОГАЛІ " БАРОН КАЛОШНЯ"
Тісто:
250 г борошна
2 яйця
1 ст ложка цукру
100 г вершкового масла
20 г дріжджів
3-4 ложки сметани
ванілін
на кінці ножа солі
Начинка:
200 г мелених горіхів
100 г цукру
1 білок
ванілін
Дріжджі посипати цукром,щоб розійшлися, і додати їх до борошна. Покласти жовтки, сметану, ванілін, посолити і замісити тісто. Накрити і поставити в тепле місце, щоб підійшло. Тоді викласти його на прсипапо борошном дошку, розкачати, накласти жир,завинути конверт і 2-3 рази його розкачати, після чого нарізати трикутнички, накласти на них горіхову масу, скрутити рогалики, вигнутий їх підковою, помістити на змащений жиром лист і поставити, щоб підійшли. Тоді змастити білком, посипати цукром і пекти в гарячій духовці 210-220°С протягом 15-20 хвилин.
Начинку приготувати так: мелені горіхи вимішати з цукром і білком, додати ванілін.
Тісто:
250 г борошна
2 яйця
1 ст ложка цукру
100 г вершкового масла
20 г дріжджів
3-4 ложки сметани
ванілін
на кінці ножа солі
Начинка:
200 г мелених горіхів
100 г цукру
1 білок
ванілін
Дріжджі посипати цукром,щоб розійшлися, і додати їх до борошна. Покласти жовтки, сметану, ванілін, посолити і замісити тісто. Накрити і поставити в тепле місце, щоб підійшло. Тоді викласти його на прсипапо борошном дошку, розкачати, накласти жир,завинути конверт і 2-3 рази його розкачати, після чого нарізати трикутнички, накласти на них горіхову масу, скрутити рогалики, вигнутий їх підковою, помістити на змащений жиром лист і поставити, щоб підійшли. Тоді змастити білком, посипати цукром і пекти в гарячій духовці 210-220°С протягом 15-20 хвилин.
Начинку приготувати так: мелені горіхи вимішати з цукром і білком, додати ванілін.
Комментарии
Отправить комментарий