ПИРІГ З РИБОЮ

Тісто:
500 г борошна
100 г маргарину
2 яйця
20 г дріжджів
1 склянка молока
Начинка:
509 г рибного філе
4 цибулини
50 г олії
сіль
перець
 Маргарин посікти з борошном,влити розведені у теплому молоці дріжджі і жовтки, замісити пухке тісто. Накрити, поставити в тепле місце , щоб підійшло. Поділити тісто на дві частини і розкачати з них коржі. Один з коржів помістити на змащений жиром лист. Поколоти тісто виделкою , накласти на нього шматочки філе , посолити , поперчити, зверху розкласти кружечки підсмаженої на олії цибулі. Тоді прикрити другим коржем, защипнути краї і залишити на 20 хвилин у теплому місці , щоб підійшло. Після цього змастити пиріг яйцем , поколоти виделкою і випікати у нагрітій духовці (200°С) протягом 40-50 хвилин. Спечений пиріг нарізати на порційні шматки,подавати гарячим.

Комментарии

Популярные сообщения