ГОРІХОВИЙ ТОРТИК

Тісто:
4 яйця
100 г цукру
150 г мелених горіхів
2 ст ложки мелених білих сухарів
цедра з 1/2 лимона
Начинка:
150 г мелених горіхів
150 г цукру
сік з 1/2 лимона
2-3 ст ложки молока
50 г шоколаду
ванілін
Жовтки розтерти з цукром і лимонною цедрою , додати піну збитих білків , мелені горіхи , сухарі. Все разом злегка вимішати , накласти на тортівниці , застелене промащеним папером і посипану сухарями, і пекти в гарячій духовці (200°С) протягом 30 хвилин.
Начинку приготувати так: подрібнені горіхи вимішати з цукром , запарити кавою або молоком , вимішати з лимонним соком і ваніліном. Приготовлені масу накласти на охолоджений корж. Зверху посипати тертим шоколадом.

Комментарии

Популярные сообщения