КОРЖИКИ ФЕОФАНІЯ
250 г борошна
150 г вершкового масла або маргарину
6 ст ложок сметани
на кінці ножа солі
цукрова пудра
ванілін
Борошно і жир посікти ножем, додати сметану,сіль і сікти,поки утвориться однорідна маса. Покласти в холодильник на 2 год. Потім точто розкачати,вирізати коржики,пекти в гарячій духовці 200°С протягом 20 хвилин. Спечені коржики, ще гарячі посипати цукровою пудрою.
150 г вершкового масла або маргарину
6 ст ложок сметани
на кінці ножа солі
цукрова пудра
ванілін
Борошно і жир посікти ножем, додати сметану,сіль і сікти,поки утвориться однорідна маса. Покласти в холодильник на 2 год. Потім точто розкачати,вирізати коржики,пекти в гарячій духовці 200°С протягом 20 хвилин. Спечені коржики, ще гарячі посипати цукровою пудрою.
Комментарии
Отправить комментарий