ТОРТ З МАЛИНОЮ АБО ПОЛУНИЦЕЮ
Тісто:
200 г борошна
150 вершкового масла або маргарину
250 г цукру
1 яйце
3 білки
Начинка:
Склянка полуниці або малини
З борошна , масла , 50 г цукру і 1 жовтка замісити тісто і пекти його в тортівниці у гарячій духовці (210-220°С) протягом 25 хвилин , стежачи , щоб не дуже зарум'янилось. З білків і цукру збити круту піну, вимішати її з ягодою , покласти на спечений корж і поставити його на кілька хвилин у духовку , щоб піна зверху трохи підсохла.
200 г борошна
150 вершкового масла або маргарину
250 г цукру
1 яйце
3 білки
Начинка:
Склянка полуниці або малини
З борошна , масла , 50 г цукру і 1 жовтка замісити тісто і пекти його в тортівниці у гарячій духовці (210-220°С) протягом 25 хвилин , стежачи , щоб не дуже зарум'янилось. З білків і цукру збити круту піну, вимішати її з ягодою , покласти на спечений корж і поставити його на кілька хвилин у духовку , щоб піна зверху трохи підсохла.
Комментарии
Отправить комментарий