ПІЦЦА З ГРИБАМИ
Тісто:
500 г борошна
1/2 склянки води
50 г олії
40 г дріжджів
жовток
1/2 ч ложки солі
Начинка:
200 г томатного соусу чи кетчупу
2 цибулини
150 г грибів
50 г олії
мелений перець
зелень петрушки
Дріжджі розвести в теплій воді , влити до просіяного борошна,посолити і замісити пухке тісто. Накрити і поставити в тепле місце, щоб підійшло. Тоді додати в тісто жовток , теплу олію і ще раз перемісити , поділити на чотири частини , з кожної сформувати корж завтовшки 1 см так , щоб краї були підняті. Залишити тісто , щоб ще підійшло. Дрібно посічену цибулю підсмажити до готовності на олії , додати томатний соус , охолодити і полити на коржі. Гриби нарізати соломкою , викласти на коржі , посипати їх перцем і нарізаною зеленню петрушки. Випікати в нагрітій духовці (200°С) протягом 30 хвилин.
500 г борошна
1/2 склянки води
50 г олії
40 г дріжджів
жовток
1/2 ч ложки солі
Начинка:
200 г томатного соусу чи кетчупу
2 цибулини
150 г грибів
50 г олії
мелений перець
зелень петрушки
Дріжджі розвести в теплій воді , влити до просіяного борошна,посолити і замісити пухке тісто. Накрити і поставити в тепле місце, щоб підійшло. Тоді додати в тісто жовток , теплу олію і ще раз перемісити , поділити на чотири частини , з кожної сформувати корж завтовшки 1 см так , щоб краї були підняті. Залишити тісто , щоб ще підійшло. Дрібно посічену цибулю підсмажити до готовності на олії , додати томатний соус , охолодити і полити на коржі. Гриби нарізати соломкою , викласти на коржі , посипати їх перцем і нарізаною зеленню петрушки. Випікати в нагрітій духовці (200°С) протягом 30 хвилин.
Комментарии
Отправить комментарий