ПІЦЦА НАШВИДКОРУЧ
Тісто:
450 г борошна
1/2 склянки води
100 г олії
30 г дріжджів
сіль
Начинка:
200 г сиру
200 г ковбаси
3-4 помідори
1 ст ложка олії
сіль та мелений солодкий перець
Дріжджі розчинити у теплій воді і влити до просіяного борошна , посолити і вимішування до утворення однорідної маси. Тоді, не припиняючи вимішування , поступово додати олії , поки тісто не вбере її в себе і на ньому не з'являться пухирці. Після цього тісто накрити і поставити в тепле , місце щоб підійшло. Потім з 2/3 тіста розкачати корж завтовшки 1 см і викласти до змащеної олією форми. З решти тіста зробити валок , яким обкласти край корда; залишити, щоб тісто підійшло. Тоді змастити олією, накласти тоненькі кружечки ковбаси , помідора або полити томатним соусом. Сир натерти на грубій терці на помідори , посипати солодким червоним перцем , скропити олією. Випікати в нагрітій духовці (200°С) протягом 30 хвилин.
450 г борошна
1/2 склянки води
100 г олії
30 г дріжджів
сіль
Начинка:
200 г сиру
200 г ковбаси
3-4 помідори
1 ст ложка олії
сіль та мелений солодкий перець
Дріжджі розчинити у теплій воді і влити до просіяного борошна , посолити і вимішування до утворення однорідної маси. Тоді, не припиняючи вимішування , поступово додати олії , поки тісто не вбере її в себе і на ньому не з'являться пухирці. Після цього тісто накрити і поставити в тепле , місце щоб підійшло. Потім з 2/3 тіста розкачати корж завтовшки 1 см і викласти до змащеної олією форми. З решти тіста зробити валок , яким обкласти край корда; залишити, щоб тісто підійшло. Тоді змастити олією, накласти тоненькі кружечки ковбаси , помідора або полити томатним соусом. Сир натерти на грубій терці на помідори , посипати солодким червоним перцем , скропити олією. Випікати в нагрітій духовці (200°С) протягом 30 хвилин.
Комментарии
Отправить комментарий