КОРЖИКИ АНЦЯ ГАТЬОШКА
200 г борошна
200 г сиру
200 г вершкового масла
1 яйце 100 г цукру
Масло перетерти з борошном, додати протертий крізь сито сир, жовток, замісити тісто і поставити в холодильник на 10-15 хвилин. Розкачати, посипати борошном, скласти конвертом і знову охолодити. Цю операцію повторити декілька разів. Потім тісто розкачати , формочкою нарізати коржики, змастити білком , вмочиии в цукор , складати на змащений жиром лист і пекти в гарячій духовці 240°С протягом 15 хв.
200 г сиру
200 г вершкового масла
1 яйце 100 г цукру
Масло перетерти з борошном, додати протертий крізь сито сир, жовток, замісити тісто і поставити в холодильник на 10-15 хвилин. Розкачати, посипати борошном, скласти конвертом і знову охолодити. Цю операцію повторити декілька разів. Потім тісто розкачати , формочкою нарізати коржики, змастити білком , вмочиии в цукор , складати на змащений жиром лист і пекти в гарячій духовці 240°С протягом 15 хв.
Комментарии
Отправить комментарий