КОРЖИКИ ШТРІМЛЯ
100 г борошна
100 г крохмалю
100 г вершкового масла
100 г цукру
100 г сметани
200 г мелених горіхів
на кінці ножа соди і лимонної кислоти
Просіяти борошно і крохмаль з содою та лимонною кислотою , додати масло, цукор, горіхи і на сметані замісити пухке тісто. Розкачати на посипаній борошном дошці, вирізати коржики і пекти в гарячій духовці 200°С протягом 15 хв.
100 г крохмалю
100 г вершкового масла
100 г цукру
100 г сметани
200 г мелених горіхів
на кінці ножа соди і лимонної кислоти
Просіяти борошно і крохмаль з содою та лимонною кислотою , додати масло, цукор, горіхи і на сметані замісити пухке тісто. Розкачати на посипаній борошном дошці, вирізати коржики і пекти в гарячій духовці 200°С протягом 15 хв.
Комментарии
Отправить комментарий