РУЛЕТ БІСКВІТНИЙ "ГАБРІЄЛЬ"
ТІСТО:
100 г борошна
4 яйця
50 г цукру
Начинка:
250 г джему
Збивати білки , поступово додаючи цукор , вимішати з жовтками , а потім з борошном. Цю масу викласти півторасантиметровим ти шаром на застелений промащеним папером лист. Пекти в гарячій духовці (210-220°С) протягом 15 хв , стежачи , щоб не пересушити. Спечене тісто змастити джемом. Папір підняти за один край, і тісто скрутити у вигляді рулета , який загорнути тим же папером .Коли релет остине , розгорнути його , посипати цукровою пудрою і порізати навкіс.
100 г борошна
4 яйця
50 г цукру
Начинка:
250 г джему
Збивати білки , поступово додаючи цукор , вимішати з жовтками , а потім з борошном. Цю масу викласти півторасантиметровим ти шаром на застелений промащеним папером лист. Пекти в гарячій духовці (210-220°С) протягом 15 хв , стежачи , щоб не пересушити. Спечене тісто змастити джемом. Папір підняти за один край, і тісто скрутити у вигляді рулета , який загорнути тим же папером .Коли релет остине , розгорнути його , посипати цукровою пудрою і порізати навкіс.
Комментарии
Отправить комментарий