МАСАРИКИ
МАСАРИКИ
300 г борошна
100 г вершкового масла або маргарину
50 г цукру
2 яйця
50 г какао
2-3 ст ложки сметани
ванілін
на кінець ножа соди і лимонної кислоти
Масло розтерти з цукром, какао, жовтками, ваніліном і вимішати. Тоді додати сметану, просіяне борошно з содою і лимонною кислотою,піну з білків і замісити пухке тісто. Залишити, щоб полежало, а потім розкачати на посипаній борошном дошці, вирізати коржики, викласти на змащений жиром лист і пекти в гарячій духовці 200°С протягом 15-20 хвилин. Спечені коржики посипати цукровою пудрою.
300 г борошна
100 г вершкового масла або маргарину
50 г цукру
2 яйця
50 г какао
2-3 ст ложки сметани
ванілін
на кінець ножа соди і лимонної кислоти
Масло розтерти з цукром, какао, жовтками, ваніліном і вимішати. Тоді додати сметану, просіяне борошно з содою і лимонною кислотою,піну з білків і замісити пухке тісто. Залишити, щоб полежало, а потім розкачати на посипаній борошном дошці, вирізати коржики, викласти на змащений жиром лист і пекти в гарячій духовці 200°С протягом 15-20 хвилин. Спечені коржики посипати цукровою пудрою.
Комментарии
Отправить комментарий