ПИРІГ ПІСОЧНИЙ З ВИШНЯМИ
Тісто:
350 г борошна
150 г вершкового масла або маргарину
5 яєць
200 г цукру
ванілін
лимонна цедра
Начинка:
500 г вишень
Жир посікти з борошном , додати 50 г цукру , жовтки , ванілін і замісити тісто. Викласти його шаром завтовшки 1 см на змащений жиром лист , а зверху накласти вишень без кісточок. Пекти в гарячій духовці (240°С) протягом 35 хвилин. Спечений , ще гарячий , пиріг покрити збиток з рештою цукру піною з білків і поставити ще раз на кілька хвилин у духовку , щоб піна підсохла.
350 г борошна
150 г вершкового масла або маргарину
5 яєць
200 г цукру
ванілін
лимонна цедра
Начинка:
500 г вишень
Жир посікти з борошном , додати 50 г цукру , жовтки , ванілін і замісити тісто. Викласти його шаром завтовшки 1 см на змащений жиром лист , а зверху накласти вишень без кісточок. Пекти в гарячій духовці (240°С) протягом 35 хвилин. Спечений , ще гарячий , пиріг покрити збиток з рештою цукру піною з білків і поставити ще раз на кілька хвилин у духовку , щоб піна підсохла.
Комментарии
Отправить комментарий