ТОРТ ПІСОЧНИЙ З АБРИКОСОВИМ ВАРЕННЯМ

Тісто:
250 г борошна
150 г вершкового масла або маргарину
50 г цукру
2 варені жовтки
1-2 ст ложки сметани
цедра і сік з 1/2 лимона
Начинка:
2 білки
50 г цукру
150 г абрикосового варення
Жир посікти з борошном , додати перетерті крізь сито варені жовтки , цукор , лимонну цедру і на сметані замісити тісто. Поділити його на три частини , поколоти і пекти в тортівниці у гарячій духовці (200°С) протягом 15-20 хвилин.
Начинку приготувати так: з білків і цукру збити круту піну і розтирати з абрикосовим варенням до утворення білої пухкої маси. Спечені і охолоджені коржі перекласти цією масою.

Комментарии

Популярные сообщения