КОРЖИКИ ФИЙСА
Тісто:
400 г борошна
200 г вершкового масла або маргарину
1/2 склянки холодної води
100 г цукру
1 жовток
1 ст ложка оцту
Для посипання :
100 цукру
1/2 ч ложки кориці
Жир перетерти з борошном, додати цукор, жовток, оцет і замісити тісто на воді. Розкачати його на посипаній борошном дошці, нарізати коржики, змастити їх білком,посипати цукром, перемішати з корицею, викласти на змащений жиром лист і пекти в гарячій духовці 200°С протягом 15-20 хвилин.
400 г борошна
200 г вершкового масла або маргарину
1/2 склянки холодної води
100 г цукру
1 жовток
1 ст ложка оцту
Для посипання :
100 цукру
1/2 ч ложки кориці
Жир перетерти з борошном, додати цукор, жовток, оцет і замісити тісто на воді. Розкачати його на посипаній борошном дошці, нарізати коржики, змастити їх білком,посипати цукром, перемішати з корицею, викласти на змащений жиром лист і пекти в гарячій духовці 200°С протягом 15-20 хвилин.
Комментарии
Отправить комментарий