ПАЛЬЧИКИ ПІСОЧНІ З ГОРІХАМИ

750 г борошна
100 г цукру
1 склянка сметани або кефіру
250 г вершкового масла або маргарину
3 жовтки
100 г подрібнених горіхів
100 г білих мелених сухарів
1/2 ложки соди
1/2 ч ложки лимонної кислоти
ванілін
 Жир перетерти з просіяним борошном, содою і лимонною кислотою, додати розтерті з цукром жовтки, ванілін, посолити, замісити на сметані чи кефірі тісто і залишити на ніч у холодильнику. На другий день перемісити. Викачати з тіста тоненький валок, нарізати пальчики, прокачати рукою і відразу ж обкачати в сухарях, змішаних з подрібненими горіхами. Викласти на змащений жиром лист і пекти в гарячій духовці 220-240°С протягом 15 хв.

Комментарии

Популярные сообщения