ТОРТ ВАЛЕРІАН З СИРОМ
Тісто:
250 г борошна
50 г цукру
100 г маргарину
1 яйце
1/2 склянки сметани
на кінець ножа соди
Начинка:
300 г сиру
50 г цукру
50 г ізюму
2 яйця
2 ст ложки манної крупи
Маргарин посікти з просіяним борошном з содою , додати цукор , яйце і на сметані замісити тісто. Поділити його на дві частини. Одну частину тіста розкачати за розміром тортівниці і поколоти виделкою. Накласти на корж строкову масу , накрити другим коржем,нарізаний на сегменти , поколоти його , змастити яйцем , посипати цукровим піском і пекти в гарячій духовці (210-240°С) протягом 45 хвилин. Холодним зняти з тортівниці.
Начинку приготувати так : жовтки розтерти з цукром , сиром , додати ізюм , білкові піну , манку і добре вимішати.
250 г борошна
50 г цукру
100 г маргарину
1 яйце
1/2 склянки сметани
на кінець ножа соди
Начинка:
300 г сиру
50 г цукру
50 г ізюму
2 яйця
2 ст ложки манної крупи
Маргарин посікти з просіяним борошном з содою , додати цукор , яйце і на сметані замісити тісто. Поділити його на дві частини. Одну частину тіста розкачати за розміром тортівниці і поколоти виделкою. Накласти на корж строкову масу , накрити другим коржем,нарізаний на сегменти , поколоти його , змастити яйцем , посипати цукровим піском і пекти в гарячій духовці (210-240°С) протягом 45 хвилин. Холодним зняти з тортівниці.
Начинку приготувати так : жовтки розтерти з цукром , сиром , додати ізюм , білкові піну , манку і добре вимішати.
Комментарии
Отправить комментарий