РУЛЕТ "ЛЮБКА"
Тісто:
5 яєць
150 г цукру
100 г мелених горіхів
50 г мелених білих сухарів
Крем:
100 г борошна
150 г вершкового масла
1/2 склянки кави з молоком
2 яйця
50 г цукру
50 г подрібнених горіхів
ванілін
Помадка:
150 г цукру
1/3 склянки кави з молоком
1 ч ложка вершкового масла
ванілін
Збити білки , поступово додаючи цукор, потім - жовтки , горіхи і сухарі. Тісто викласти на лист , застелений промащеним папером. Пекти в нагрітій духовці (190-200°С) протягом 45 хвилин. На спечений корж накласти крем. Папір підняти за один край , і тісто скрутити у вигляді рулета. Охолоджений рулет покрити помадкою і посипати подрібненим горіхами.
Крем приготувати так: підсмажити борошно з 50 г масла , влити каву з молоком і добре ррзтерти, щоб не було грудочок. Додати розтерті з цукром жовтки , старанно вимішати , охолодити, додати решту вершкового масла , ванілін і добре розтерти.
Памадку приготувати так: зварити сироп з цукру і кави з молоком. Коли прапля сиропу, спадаючи з ложки , тягне за собою нитку , додати масло , ванілін і все добре розтерти. Загуслою масою змастити рулет
5 яєць
150 г цукру
100 г мелених горіхів
50 г мелених білих сухарів
Крем:
100 г борошна
150 г вершкового масла
1/2 склянки кави з молоком
2 яйця
50 г цукру
50 г подрібнених горіхів
ванілін
Помадка:
150 г цукру
1/3 склянки кави з молоком
1 ч ложка вершкового масла
ванілін
Збити білки , поступово додаючи цукор, потім - жовтки , горіхи і сухарі. Тісто викласти на лист , застелений промащеним папером. Пекти в нагрітій духовці (190-200°С) протягом 45 хвилин. На спечений корж накласти крем. Папір підняти за один край , і тісто скрутити у вигляді рулета. Охолоджений рулет покрити помадкою і посипати подрібненим горіхами.
Крем приготувати так: підсмажити борошно з 50 г масла , влити каву з молоком і добре ррзтерти, щоб не було грудочок. Додати розтерті з цукром жовтки , старанно вимішати , охолодити, додати решту вершкового масла , ванілін і добре розтерти.
Памадку приготувати так: зварити сироп з цукру і кави з молоком. Коли прапля сиропу, спадаючи з ложки , тягне за собою нитку , додати масло , ванілін і все добре розтерти. Загуслою масою змастити рулет
Комментарии
Отправить комментарий