ПЕРЕКЛАДАНЕЦЬ "НАУМ" з маком
Тісто:
700 г борошна
150 г вершкового масла або маргарину
6 жовтків
100 г цукру
50 г дріжджів
1 склянка сметани або кефіру
1/2 ч ложки солі
ванілін
Начинка :
500 г маку
200 г цукру
50 г вершкового масла
2 білки
2 ст ложки манної крупи
2 ст л трояндового варення
100 г подрібнених горіхів
ванілін
Замісити тісто,як на торт " Палагея" . Поділити його на три частини і розкачати з них коржі. Перший корж покласти на застелений промащеним папером лист , поколоти виделкою і змастити начинкою , накрити другим коржем , який теж поколоти і змастити начинкою, накрити третім і поколоти його. Поставити , щоб тісто підійшло, потім змастити білком , посипати цукром і подрібненими горіхами. Пекти в гарячій духовці (210-220°С) протягом 45 хвилин.
Начинку приготувати так : запарити мак , відцідити , розтерти , додати цукор, ванілін , масло , подрібнені горіхи , манну крупу , білки , варення і все ретельно перемішати.
700 г борошна
150 г вершкового масла або маргарину
6 жовтків
100 г цукру
50 г дріжджів
1 склянка сметани або кефіру
1/2 ч ложки солі
ванілін
Начинка :
500 г маку
200 г цукру
50 г вершкового масла
2 білки
2 ст ложки манної крупи
2 ст л трояндового варення
100 г подрібнених горіхів
ванілін
Замісити тісто,як на торт " Палагея" . Поділити його на три частини і розкачати з них коржі. Перший корж покласти на застелений промащеним папером лист , поколоти виделкою і змастити начинкою , накрити другим коржем , який теж поколоти і змастити начинкою, накрити третім і поколоти його. Поставити , щоб тісто підійшло, потім змастити білком , посипати цукром і подрібненими горіхами. Пекти в гарячій духовці (210-220°С) протягом 45 хвилин.
Начинку приготувати так : запарити мак , відцідити , розтерти , додати цукор, ванілін , масло , подрібнені горіхи , манну крупу , білки , варення і все ретельно перемішати.
Комментарии
Отправить комментарий