ДРІЖДЖОВІ ЗВИЧАЙНІ ПИРІЖКИ
500 г борошна
100 г вершкового масла або маргарину
4 жовтки
1 склянка молока
2 ст ложки сметани
50 г дріжджів
1 ч ложка цукру
на кінець ножа солі
Дріжджі розвести в теплому молоці з цукром і поставити, щоб почали бродити. Влити їх у посуд з борошном , додати жовтки , сметану , масло, посолити і замісити пухке тісто. Накрити і поставити, щоб підійшло. Тоді викласти на посипану борошном дошку, перемісити і скачати валок. Поділити його на невеликі частини , кожну розкачати і накласти начинку. Зліпити пиріжки, рубцем покласти на змащений жиром лист, змастити білком і пекти в гарячій духовці 210-220°С протягом 20 хвилин або незмащеними смажити на олії.
100 г вершкового масла або маргарину
4 жовтки
1 склянка молока
2 ст ложки сметани
50 г дріжджів
1 ч ложка цукру
на кінець ножа солі
Дріжджі розвести в теплому молоці з цукром і поставити, щоб почали бродити. Влити їх у посуд з борошном , додати жовтки , сметану , масло, посолити і замісити пухке тісто. Накрити і поставити, щоб підійшло. Тоді викласти на посипану борошном дошку, перемісити і скачати валок. Поділити його на невеликі частини , кожну розкачати і накласти начинку. Зліпити пиріжки, рубцем покласти на змащений жиром лист, змастити білком і пекти в гарячій духовці 210-220°С протягом 20 хвилин або незмащеними смажити на олії.
Комментарии
Отправить комментарий