КОРЖИКИ ВІД ПОЛІНКИ
500 г борошна
200 г вершкового масла або маргарину
100 г цукру
50 г шоколаду або какао
2 жовтки
цукрова пудра
вaнілін
Масло посікти з борошном,до дода розтерті з цукром і шоколадом жовтки і замісити пісочне тісто. Якщо тісто надто густе, влити 2-3 ст ложки сметани і поставити в холодильник. Потім пропустити через м'ясорубку, формуючи невеличкі шматочки. Укласти на змащений жиром лист і пекти в гарячій духовці 200°С протягом 15-20 хвилин. Спечені коржики посипати цукровою пудрою з ваніліном.
200 г вершкового масла або маргарину
100 г цукру
50 г шоколаду або какао
2 жовтки
цукрова пудра
вaнілін
Масло посікти з борошном,до дода розтерті з цукром і шоколадом жовтки і замісити пісочне тісто. Якщо тісто надто густе, влити 2-3 ст ложки сметани і поставити в холодильник. Потім пропустити через м'ясорубку, формуючи невеличкі шматочки. Укласти на змащений жиром лист і пекти в гарячій духовці 200°С протягом 15-20 хвилин. Спечені коржики посипати цукровою пудрою з ваніліном.
Комментарии
Отправить комментарий