БАНАНОВИЙ ТОРТ
Тісто :
5 бананів
4 ст ложки молока
1/2 ч ложки солі
1/2 склянки волоських горіхів
1,5 ч ложки розпушувача
2 яйця
2,5 склянки борошна
1,5 склянки цукру
1 ч ложка натертої цедри лимона
125 г вершкового масла
1 ч ложка ванільного цукру
Крем:
250 г цукрової пудри
4 яйця
1 ст ложка цедри лимона
100 г лимонного соку
100 г вершкового масла.
М'яке вершкове масло збити з цукром у пишну піну. Продовжуючи збивати , додати яйця і терту лимонну цедру. Потім борошно , розпушувач та сіль. Банани подрібнити й змішати з ванільним цукром і молоком. Тісто з'єднати з горіхами. Перемішати і розділити на дві частини. Випікати при 180°С 30 хвилин. Готові коржі остудити.
Крем приготувати так: змішати цедру , масло , цукрову пудру , збиті яйця та лимонний сік. Проватрии на повільному вогні , постійно помішуючи, поки маса не загусне. Зняти з вогню , протерти через сито й поставити в холодильник на 2 години. Коржі перемастити кремом і прикрасити.
5 бананів
4 ст ложки молока
1/2 ч ложки солі
1/2 склянки волоських горіхів
1,5 ч ложки розпушувача
2 яйця
2,5 склянки борошна
1,5 склянки цукру
1 ч ложка натертої цедри лимона
125 г вершкового масла
1 ч ложка ванільного цукру
Крем:
250 г цукрової пудри
4 яйця
1 ст ложка цедри лимона
100 г лимонного соку
100 г вершкового масла.
М'яке вершкове масло збити з цукром у пишну піну. Продовжуючи збивати , додати яйця і терту лимонну цедру. Потім борошно , розпушувач та сіль. Банани подрібнити й змішати з ванільним цукром і молоком. Тісто з'єднати з горіхами. Перемішати і розділити на дві частини. Випікати при 180°С 30 хвилин. Готові коржі остудити.
Крем приготувати так: змішати цедру , масло , цукрову пудру , збиті яйця та лимонний сік. Проватрии на повільному вогні , постійно помішуючи, поки маса не загусне. Зняти з вогню , протерти через сито й поставити в холодильник на 2 години. Коржі перемастити кремом і прикрасити.
Комментарии
Отправить комментарий