КОРЖИКИ ШАМРАЇВСЬКІ

КОРЖИКИ ШАМРАЇВСЬКІ
Тісто:
150 г борошна
150 г вершкового масла або маргарину
150 г подрібнених горіхів
4 яйця
100 г шоколаду
цедра з одного лимону
1 ч ложка кориці
1 ч ложка гвоздики
Помадка:
1 білок
100 г цукрової пудри
кілька крапель лимонного соку
 Розтирати вершкове масло з цукром, поступово додаючи по одному яйцю, шоколад,натертим на рідкій тертці,корицю,гвоздику,лимонну цедру і борошно. Коли маса буде однорідною, вимішати з подрібненими горіхами, розкачати , порізати на невеликі ромбики, покласти на лист, застелений промащеним папером і, пекти в гарячій духовці 200 °С протягом 25 хвилин. Ще гарячими покрити білковою помадкою.
Помадку приготувати так: білок розтерти з цукровою пудрою,тоді додати лимонний сік, вимішати і покривати гаряче печево.

Комментарии

Популярные сообщения