ПИРІГ ГОРІХОВИЙ З БІЛКОВОЮ ПІНОЮ
Тісто:
250 г борошна
150 г вершкового масла або маргарину
50 г цукру
2 ст ложки сметани
Начинка:
500 г вишневого джему ,апельсинового або абрикосового варення без сиропу
4 білки
150 г мелених горіхів
ванілін
Жир посікти з борошном , додати цукор , сметану і замісити тісто. Винести його на годину в холодне місце. Потім з тіста розкачати круглий корж , покласти його на лист , застелений промащеним папером , проколоти і пекти в гарячій духовці (210-240°С) протягом 30 хвилин. На спечений ще теплий корж накласти вишневий джем або абрикосового чи апельсинове варення без сиропу , а потім піну , збиту з білків і цукру і вимішану з підсмаженими меленими лісовими горіхами і ваніліном. Пиріг поставити в теплу духовку (150-200°С) , щоб піна добре підсохла.
250 г борошна
150 г вершкового масла або маргарину
50 г цукру
2 ст ложки сметани
Начинка:
500 г вишневого джему ,апельсинового або абрикосового варення без сиропу
4 білки
150 г мелених горіхів
ванілін
Жир посікти з борошном , додати цукор , сметану і замісити тісто. Винести його на годину в холодне місце. Потім з тіста розкачати круглий корж , покласти його на лист , застелений промащеним папером , проколоти і пекти в гарячій духовці (210-240°С) протягом 30 хвилин. На спечений ще теплий корж накласти вишневий джем або абрикосового чи апельсинове варення без сиропу , а потім піну , збиту з білків і цукру і вимішану з підсмаженими меленими лісовими горіхами і ваніліном. Пиріг поставити в теплу духовку (150-200°С) , щоб піна добре підсохла.
Комментарии
Отправить комментарий