ПИРІГ З М'ЯСОМ

Тісто:
600 г борошна
300 г маргарину
100 г сметани
2 яйця
1/2 ч ложки солі
1/2 ч ложки соди
лимонна кислота на кінчику ножа
Начинка:
Фарш свино-яловичий
цибулина
50 г хліба
50 г маргарину
яйце
сіль
перець
 Маргарин посікти з просіяним борошном, содою і лимонною кислотою, додати сметану, цукор і далі сікти до утворення однорідної маси. Тоді домісити тісто руками і винести в холодне місце на 2 год, можна й на ніч. Тісто поділити на дві частини,розкачати з них коржі. Один з коржів помістити на змащений жиром лист, поколоти виделкою, накласти начинку, прикрити другим коржем,знову поколоти виделкою, змастити білком і посипати меленими сухарями з хліба. Випікати в гарячій духовці (220°С) протягом години. Спечений пиріг нарізати шматочками.Смакує як гарячий , так і холодний.
Начинку приготувати так: у фарш додати підсмажену до прозорості цибулю,намочений в бульйоні хліб,яйце,сіль,перець і все ретельно вимішати.

Комментарии

Популярные сообщения