БУБЛИКИ З СИРОМ
300 г борошна
50 г вершкового масла
100 г сиру
1 яйце
3 жовтки
20 г дріжджів
1/2 склянки молока
1 ст ложка цукру
на кінець ножа солі
ванілін
Розтерти масло з цукром, поступово додаючи розтертих сир , яйце і жовтки , розпущені в молоці дріжджі , сіль і під кінець - борошно. Тісто добре вимісити і поставити в тепле місце , щоб підійшло. Тоді викачати з нього валок і виробити біблики. Знову поставити, щоб тісто підійшло. Змастити яйцем , викласти на змащений жиром лист і пекти в гарячій духовці 220-240°С протягом 20 хвилин. Спечені бублики , ще гарячими , посипати цукровою пудрою з ваніліном.
50 г вершкового масла
100 г сиру
1 яйце
3 жовтки
20 г дріжджів
1/2 склянки молока
1 ст ложка цукру
на кінець ножа солі
ванілін
Розтерти масло з цукром, поступово додаючи розтертих сир , яйце і жовтки , розпущені в молоці дріжджі , сіль і під кінець - борошно. Тісто добре вимісити і поставити в тепле місце , щоб підійшло. Тоді викачати з нього валок і виробити біблики. Знову поставити, щоб тісто підійшло. Змастити яйцем , викласти на змащений жиром лист і пекти в гарячій духовці 220-240°С протягом 20 хвилин. Спечені бублики , ще гарячими , посипати цукровою пудрою з ваніліном.
Комментарии
Отправить комментарий