ПИРІГ З М'ЯСОМ
Тісто:
500 г борошна
2 яйця
200 г маргарину
100 г сметани
30 г дріжджів
1 ч ложка кмину
на кінці ножа цукру
Начинка:
500 г м'яса
морква
цибулина
100 г маргарину
1 яйце
сіль
перець
Маргарин посікти з просіяним борошном , додати жовтки , дріжджі , розтерті зі сметаною , кмин і замісити пухке тісто. Накрити , поставити в тепле місце , щоб підійшло. Тоді перемісити, поділити тісто на дві частини і розкачати з них коржі. Один з коржів помістити на змащений жиром лист , зверху рівним шаром накласти начинку, прикрити другим коржем , заліпити краї і поколоти виделкою. Змастити білком і пекти в нагрітій духовці ( 220°С) протягом 30-40 хвилин. Спечений пиріг нарізати на квадрати , подавати гарячим, зверху полити ротопленим маслом.
Начинку приготувати так : зварені в бульйоні м'ясо і овочі пропустити двіччі на м'ясорубці або скористатися блендером, додати сире яйце,сіль , перець і все ретельно перемішати. Начинка повинна бути недосоленою. Якщо начинки замало , додати намочену у бульйоні і ледь віджату булку або 1-2 варені картоплини.
500 г борошна
2 яйця
200 г маргарину
100 г сметани
30 г дріжджів
1 ч ложка кмину
на кінці ножа цукру
Начинка:
500 г м'яса
морква
цибулина
100 г маргарину
1 яйце
сіль
перець
Маргарин посікти з просіяним борошном , додати жовтки , дріжджі , розтерті зі сметаною , кмин і замісити пухке тісто. Накрити , поставити в тепле місце , щоб підійшло. Тоді перемісити, поділити тісто на дві частини і розкачати з них коржі. Один з коржів помістити на змащений жиром лист , зверху рівним шаром накласти начинку, прикрити другим коржем , заліпити краї і поколоти виделкою. Змастити білком і пекти в нагрітій духовці ( 220°С) протягом 30-40 хвилин. Спечений пиріг нарізати на квадрати , подавати гарячим, зверху полити ротопленим маслом.
Начинку приготувати так : зварені в бульйоні м'ясо і овочі пропустити двіччі на м'ясорубці або скористатися блендером, додати сире яйце,сіль , перець і все ретельно перемішати. Начинка повинна бути недосоленою. Якщо начинки замало , додати намочену у бульйоні і ледь віджату булку або 1-2 варені картоплини.
Комментарии
Отправить комментарий