ТОРТ ЯРЕМА З ІЗЮМОМ
Тісто:
250 г борошна
100 г маргарину
50 г подрібнених горіхів
2 яйця
1/3 склянки сметани
100 г цукру
100 г ізюму
50 г цукатів
Маргарин перетерти з борошном , додати жовтки , сметану і замісити пісочне тісто. Поставити його на ніч у холодне місце. На другий день тісто розкачати шаром завтовшки з палець , поколоти , спекти до півготовності. Ложкою накласти піну із збитих з цукром білків , вимішати з подрібненими горіхами , ізюмом , цукатами , і допекти в духовці (210-240°С) протягом 20 хвилин. Спечений корж нарізати гарячим , бо він дуже крихкий.
250 г борошна
100 г маргарину
50 г подрібнених горіхів
2 яйця
1/3 склянки сметани
100 г цукру
100 г ізюму
50 г цукатів
Маргарин перетерти з борошном , додати жовтки , сметану і замісити пісочне тісто. Поставити його на ніч у холодне місце. На другий день тісто розкачати шаром завтовшки з палець , поколоти , спекти до півготовності. Ложкою накласти піну із збитих з цукром білків , вимішати з подрібненими горіхами , ізюмом , цукатами , і допекти в духовці (210-240°С) протягом 20 хвилин. Спечений корж нарізати гарячим , бо він дуже крихкий.
Комментарии
Отправить комментарий