Булочки "Бухти"

Тісто:
-250 г борошна
-1/2 склянки молока
-3 жовтки
-20 г дріжджів
-50 г вершкового масла або маргарину
-50 г цукру
-1/2 ч. ложки солі
-150 г повидла
-цедра з 1/2 лимона
-цукрова пудра
Дріжджі розвести в теплому молоці з 1 ст. ложкою цукру і, коли почнуть бродити, влити в посуд з борошном, додати розтерті з цукром до білості жовтки, лимонну цедру,сіль і замісити тісто.Під кінець вимішування влити розтоплений жир і місити,щоб тісто повністю ввібрало його.Тісто накрити і поставити,щоб підійшло.Тоді,вмочуючи руки у жир, виробляти 50-грамові булочки і в кожну загортати повидло.Укладати їх на лист одна біля одної,накрити серветкою і поставити,щоб підійшли, після чого змастити білком і пекти в гарячій духовці (190-200°С) протягом 30 хвилин.Спечені булочки ще гарячі посипати цукровою пудрою.

Комментарии

Популярные сообщения