Булочки чайні

Тісто:
- 500 г борошна;
- 1 склянка молока;
- 2 яйця;
- 3 жовтки;
- 50 г дріжджів;
- 100 г вершкового масла або маргарину;
- 50 г цукру;
- 1/2 ч. ложки солі.
Дріжджі розвести в теплому молоці з 1 ст. ложкою цукру і,коли почнуть бродити, влити їх у посуд з борошном, додати розтерті з цукром до білості жовтки,піну з двох білків, сіль і замісити.Під кінець місіння влити розтоплений жир і продовжувати місити.Коли жир рівномірно розійдеться в тісті , накрити і поставити тісто в тепле місце, щоб підійшло ,а як підійде,виробляти невеличкі круглі булочки, надрізуючи їх посередині ножем,скласти на змащений жиром лист і поставити, щоб підійшли.Тоді змастити їх яйцем і пекти в гарячій духовці ( 190-200°С) протягом 30 хвилин.

Комментарии

Популярные сообщения